Ghidul utilizatorului Performer – Întrebări frecvente

Ghidul utilizatorului Performer – Întrebări frecvente
Instarcams FAQ
Înregistrarea ca interpret

Accesați https://instarcams.com/register dând clic pe butonul de înregistrare din colțul din dreapta sus al paginii de pornire Instarcams
În formularul afișat, asigurați-vă că ați ales modelul în câmpul Tip
Completați restul detaliilor așa cum este specificat în formular. Toate campurile sunt obligatorii.
Faceți clic pe Creare cont.
După reîncărcarea paginii, ar trebui să vedeți o casetă de confirmare în colțul din dreapta jos al ecranului.
Conectați-vă la contul dvs. de e-mail și verificați-vă căsuța poștală pentru e-mailul de confirmare (dacă nu îl găsiți în căsuța dvs. poștală, verificați dosarul dvs. de spam și deselectați e-mailurile noastre ca spam)
Faceți clic pe linkul de verificare din e-mail.
Felicitări că acum sunteți un performer verificat la Instarcams. Acum trebuie doar să vă trimiteți documentele de identitate și formularul de eliberare pentru ca noi să vă aprobăm contul.

Trimiterea documentelor de identitate

 

Legătura de verificare din e-mail vă va duce la pagina de încărcare a documentelor.
Alternativ, conectați-vă la site-ul Web Instarcams și dați clic pe numele profilului dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului, care ar trebui să deschidă o casetă drop-down. În caseta derulantă, dați clic pe setările contului
În meniul de sus al paginii Setări cont, faceți clic pe fila Documente.
Faceți clic pe alegeți fișierul pentru imaginea ID și încărcați o copie scanată a documentului de identificare (cum ar fi permisul de conducere, pașaportul etc.) în formate .png, .jpg sau .gif.
Faceți clic pe alegeți fișierul pentru ID-ul feței și încărcați o imagine a dvs. cu fața vizibilă clar în cadrul imaginii.
Faceți clic pe Actualizare documente, ar trebui să vedeți o casetă de confirmare verde în colțul din dreapta jos al ecranului, după încărcarea cu succes.

Semnarea formularului de eliberare

 

Acum trebuie să vă semnați formularul de eliberare cu noi, care este un acord obligatoriu între dvs și Instarcams (Vă rugăm să rețineți: trebuie să fiți încărcat documentele de identitate așa cum sunt specificate în pașii de mai sus înainte de a semna formularul de eliberare)
Faceți clic pe butonul “Formular de eliberare semn” sub butonul Actualizați documentele din pagina Setări cont.
Citiți formularul de lansare făcând clic pe linkul acordului de radiodifuziune
Completați detaliile formularului așa cum se găsesc în documentul dvs. de identificare, toate câmpurile marcate (*) sunt obligatorii.
Semnează formularul prin desenarea semnăturii în caseta furnizată.
Trimiteți formularul de trimitere.
Formularul dvs. de publicare este semnat și încărcat în înregistrările noastre, vă vom trimite, de asemenea, o copie la adresa dvs. de e-mail furnizată în formular.
Vă vom notifica prin e-mail imediat ce vă vom aproba documentele și formularul de eliberare în următoarele 24 de ore lucrătoare. (Notă: puteți continua să difuzați și să începeți camparea chiar și fără aprobare, dar veți fi plătită numai după aprobarea documentelor dvs.)

Editați-vă profilul și detaliile de contact

 

Conectați-vă la site-ul Web Instarcams și faceți clic pe numele profilului dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului, care ar trebui să deschidă o casetă verticală. În caseta derulantă, dați clic pe setările contului
În meniul de sus al paginii Setări cont, dați clic pe fila Setări de contact.
Dați clic pe Modificați detaliile de contact din partea de jos a paginii.
În pagina Modificați datele de contact completați toate câmpurile obligatorii (marcate cu “*”) și apăsați salvarea modificărilor. Detaliile dvs. de contact au fost salvate acum în evidențele noastre. (Notă: nu vom afișa aceste detalii publicului, pentru a edita informațiile despre locație afișate publicului, trebuie să vă editați profilul așa cum este explicat în pașii de mai jos)
În panoul din meniul din stânga al paginii Setări cont, faceți clic pe Profil.
Pentru a vă edita profilul, informațiile despre locație și categorie, faceți clic pe butonul Editați profilul meu în partea de sus. Adăugați informațiile dvs. și faceți clic pe Salvați modificările.
Pentru a adăuga o imagine de afișare a profilului sau o imagine de avatar, faceți clic pe butonul Imagini profil.
În pagina cu imagini de profil, faceți clic pe adăugați imaginea și încărcați fotografia în caseta de tip pop-up.
Faceți clic pe Executare a fost finalizată încărcarea și închideți popup-ul.
Imaginea dvs. afișată va fi afișată acum în profilul dvs.

Verificați veniturile și configurați opțiunile de plată

 

În pagina Setări cont, faceți clic pe opțiunile de plată din bara de meniu de sus.
Faceți clic pe Modificați detaliile de plată.
Alegeți opțiunea de plată minimă (în mod implicit 200 RON) și introduceți detaliile contului dvs. Puteți alege să fiți plătit fie prin Payoneer sau Paxum, fie direct în contul dvs. bancar folosind un cod rapid.
Salvați detaliile făcând clic pe butonul Salvați modificările.
Puteți solicita să vi se plătească o dată ce câștigurile dvs. au ajuns la suma minimă de plată prin trimiterea unui e-mail la support@instarcams.com
Pentru a vă verifica veniturile, faceți clic pe Câștigurile din panoul din meniul din dreapta al paginii Setări cont.

Configurați setările pentru chat și ratele de preț

 

Conectați-vă la site-ul Web Instarcams și faceți clic pe numele profilului dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului, care ar trebui să deschidă o casetă verticală. În caseta derulantă, dați clic pe setările pentru Chat
În pagina cu setări de preț, alegeți tarifele dvs. de chat privat / grup și setați un mesaj general de întâmpinare care va fi afișat pe pagina dvs.
În secțiunea Blocare acces la secțiunea webcam, selectați țările în care doriți să blocați vizualizarea camerei web. Dacă sunteți Statele Unite, puteți alege să blocați anumite stări de la vizualizarea camerei web.
Dacă doriți să vă

Ștergeți toate țările și statele blocate și blocate anterior).
Apăsați Salvare Modificări și reîmprospătați pagina pentru a verifica lista actualizată a regiunilor blocate.
Creați galerii video / imagine și vindeți videoclipurile / imaginile personalizate pentru Token

 

Pentru a vinde videoclipurile personalizate pe Instarcams, va trebui să faceți o imagine de previzualizare și un film de remorcă, împreună cu filmul efectiv complet pentru fiecare clip video. Odată ce le-ați gata să vă conectați la site-ul Instarcams și faceți clic pe numele profilului dvs. în colțul din dreapta sus al ecranului, care ar trebui să deschidă o casetă verticală. În caseta derulantă, dați clic pe setările pentru Chat.
În panoul din meniul din stânga, dă clic pe Videoclipuri.
În pagina Videoclipuri, dați clic pe Adăugați o nouă Galerie video
În pagina următoare, completați titlul și descrierea galeriei dvs. și faceți clic pe Adăugați o galerie.
Faceți clic pe butonul de încărcare video.
Introduceți detaliile filmului și prețul în număr de jetoane.

Pentru a încărca și a vinde cu succes un videoclip, va trebui să faceți o imagine de previzualizare, o remorcă împreună cu filmul complet. Odată ce le-ați pregătit, încărcați-le în această pagină.
Faceți clic pe trimiterea filmului.

Puteți încărca cât mai multe videoclipuri pe care le doriți într-o galerie.
După ce ați terminat încărcarea tuturor videoclipurilor dvs., galeria dvs. este setată în mod implicit invizibil, ceea ce înseamnă că numai dvs. le puteți vedea.
Pentru a schimba acest lucru, faceți clic din nou pe Videoclipuri în panoul din meniul din stânga.
Ar trebui să puteți vedea toate galeriile dvs. acum, în colțul din stânga jos al fiecărei pictograme de afișare a galeriei veți găsi o mică pictogramă de editare. Apasa pe el.
Aceasta vă va duce la pagina de galerie de editare, puteți schimba starea galeriei aici. Dacă îl setați la Privat, va fi vizibil în profilul dvs. pentru a fi public, dar utilizatorii nu vor putea să-l deschidă, setarea la public va face accesibilă pentru toată lumea.
Pentru a încărca imagini, faceți clic pe imaginile din panoul din meniul din stânga și repetați aceiași pași ca mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *